3 Ocak 2016 Pazar

Yeni yıla sokakta yaşayan hayvanları besleyerek girmek istedik... Mutlu Yıllar






Bizler zaten sokak hayvanlarının yaşamına sıklıkla  bir öğünde olsa desteklerimizi veriyorduk.


Yılbaşında eğlenmek yerine sokaktaki hayvanları besleyelim dedik. Ve bunu etkinlik şeklinde yapalım .Hayvan dostu , dost ve arkadaşlarımız katılır diye düşündük .

Facebook Çaycuma Sokak Hayvanları Farkındalık İnisiyatifi sayfamızdan etkinlik duyurusunu yaptık. Yılbaşı gecesi için  Kuru mama ve haşlanmış yumurtadan oluşan bir menü hazırladık .

Saat 20:00 da Heykelin önünde belki birileri gelir diye bekledik .Fakat hiç kimsenin gelmeyeceğinin/gelemeyeceğinin bilincindeydik. 

Yılbaşı gecesi elimizdeki yiyeceklerin tümünü sokak hayvanlarına ulaştırdık. 

Fakat havaların soğuk ve karlı oluşu , hayvanların verdiğimiz mamaları saldırırcasına yemeleri sebebiyle besleme işlemine bir kaç gün daha devam etme kararı aldık .



Bizler Yılbaşı gecesi ve sonrasında 1.2.3 Ocak 2016 tarihleri arasında onlarca sokak hayvanı ( Her zaman yardımcı olduklarımızın 

haricinde) bir öğünde olsa beslenmelerine katkıda bulunduk .

Toplamda 45 kğ kuru mama , 120 tane haşlanmış yumurta yı sokak hayvanları ile buluşturduk

( Hepsini fotoğrafını çekmedik .) Bunları yaparken yanımızda Gazeteciler yoktu .Gazetecilere poz vermedik.  

Bu etkinliğimiz sayesinde onlarca insan tarafından görüldük. Umarım işe yarar FARKINDALIK çalışması olmuştur. 

Biz sadece iki kişi bu kadar yapabildik. Bizler sessiz sedasız bu kadar yoğunlukta olmasa da sokak hayvanlarına yardımcı olmaya devam edeceğiz.

Mutlu yıllar ..... 


Çalışmalarımız sırasında yanımızdan ayrılmayan SENDİ ye TEŞEKKÜR EDERİZ .Her fırsatta üzerime çıkarak  desteğini hiç eksik etmedi.





Gökhan KAZAN 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

https://www.cnnturk.com/gokhan-kazan http://www.ajanimo.com/ogretmen-katliami-ortaya-cikardi-belediye-15-bin-lira-ceza-ile-kurtuldu/ h...